Matrix Biolage – Exquisite Oil Line

Matrix Biolage Exquisite Oil er en serie med tre håroljer med forskjellig hensikt. Det som knytter den sammen er designet, som er svært behagelig å se på. Plastflaskene til Exquisite Oil er slanke og praktiske, men hvis de hadde smalnet på strategiske steder hadde det minsket risikoen for at de sklir ut av hendene. Håroljene i tre pakker med forskjellige farger (gull, rosa, brun) er dekorert med blomstermotiver i henhold til oljen den inneholder (moringa, tamanu, monoi). Korken i sølv og svart med den lettvinte pumpen gjør alt sammen virkelig stilig, og gjør i tillegg påføringen enklere.

Den orientalske stilen til Matrix Exquisite Oil er synlig ved første øyekast.

matrix-biolage-seria-exquisite-oil

EXQUISITE OIL PROTECTIVE TREATMENT

For hvem?
Hårolje for alle hårtyper.

Matrix Biolage Exquisite Oil Moringa Oil Blend er mest av alt et kompleks av ingredienser for næring og styrke til håret. Den beskyttende formelen gir mest av alt håret fuktighet på riktig nivå, gir mykhet og sunn glans. Hair oil Exquisite Oil Moringa Oil Blend er et produkt som gjør det lettere å jobbe med håret i tillegg til børsting og styling. Hårstråene blir ikke bare synlig mykere, men beskyttes mot skadevirkningene fra f.eks. temperatur. Alt er takket være behandlingen som kombinerer kraften til tre oljer:

  • macadamiaolje (Macadamia Ternifolia Seed Oil),
  • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil),
  • moringaolje (Moringa Oleifera Seed Oil).

EXQUISITE OIL STRENGTHENING TREATMENT

For hvem?
Styrkende hårolje for fint, sprøtt og svakt hår.

Håret sikres en lang rekke fordeler av Matrix Biolage Exquisite Oil Tamanu Oil Blend, som har til hovedoppgave å styrke håret. Den lette oljen absorberes perfekt i håret, slik at den også kan påvirke hårsekkene. Exquisite Tamanu Oil styrker fint og sprøtt hår, men øker også motstandskraften mot alle typer skader. Exquisite Oil Strengthening Treatment gir fuktighet, pleie og sikrer glans takket være en eksotisk olje:

  • tamanuolje (Calophyllum Inophyllum Seed Oil).

EXQUISITE OIL SOFTENING TREATMENT

For hvem?
Mykgjørende hårolje for tykt hår.

Den brune versjonen av Matrix Exquisite Oil Monoi Oil er en pleiende olje for tykt hår som krever riktig tilnærming. Det er nødvendige oljer med sterk virkning som mykgjør uregjerlig og krusete hår. Exquisite Oil Monoi OIl Blend glatter ut hårets overflate (forsegler skjellaget), noe som gjør styling enklere. Oljen forhindrer også hårstrå på avveie, gjør dem elastiske og sikrer glans takket være oljekomplekset:

  • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil),
  • kokosolje (Cocos Nucifera Oil),
  • Ekstrakt fra Tahitisk Gardenia (Gardenia Tahtensis Flower Extract).

SAMMENLIGNING – EXQUISITE OIL

Håroljene i serien Matrix Biolage Exquisite Oil Line er noen av de letteste hårpleieproduktene med en base av naturlige oljer. De fargeløse formlene til alle Exquisite-oljene er ganske rennende, så det er lett å dosere dem ut med den praktiske pumpen. Disse tynger ikke ned håret. I dette aspektet skiller de seg ikke særlig fra hverandre, så totalt sett kan de brukes på enhver hårtype.

Matrix Biolage Exquisite Oil er en håroljeserie med egenskaper som er basert på eksotiske oljer. I hvert produkt finner man en olje (eller ekstrakt so med Monoiolje) med en hovedvirkning, og ytterligere ingredienser. Dette er den største forskjellen. Dessverre finnes det også silikoner og alkoholer, men mindre skadelige for håret.

Bruken av Matrix Biolage Exquisite Oil er faktisk også identisk. Håroljebehandlingen kan brukes i stedet for hårbalsam, for eksempel før hårvask, men også etter som et stylingprodukt. Dette er enda en fordel ved håroljeserien Exquisite Oil fra Matrix.