Matrix – Oil Wonders Line

Det er umulig å gå glipp av Matrix Oil Wonders. Disse oljene tiltrekker seg oppmerksomhet med sitt orientalske design. De fire håroljene ble helt ned i slanke flasker laget av plast med god kvalitet, og utstyrt med en svart kork som inneholder en praktisk forstøver. Uansett er det viktigste i Matrix Oil Wonders at de ser vakre ut. Etiketten med dråpemønsteret er en perfekt introduksjon til hårpleieopplevelsen rett fra Egypt, Amazonas eller India.

Rosa hibiskus, oransje amla eller himmelblå murmuru – dette er de tre pleieproduktene lansert som profesjonell kosmetikk, Oil Wonders.

matrix-seria-oil-wonders

OIL WONDERS EGYPTIAN HIBISCUS

For hvem?
Hårolje for farget eller matt hår.

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus er en olje beregnet spesielt for farget hår. Den gir regenerering og beskyttelse (inkludert mot termiske skader), men begrenser også utvasking av fargen, sikrer glans og forhindrer matt hår. Håroljen Oil Wonders Egyptian Hibiscus gir håret fuktighet, og dette eliminerer problemet med tørrhet etter farging. Glatte, glansfulle hårstrå med intens farge er et resultat av å berike baseoljen med vegetabilske ekstrakter som har utrolige, styrkende egenskaper:

  • olivenolje (Olea Europaea Oil),
  • hibiskusekstrakt (Hibiscus sabdariffa Extract).

OIL WONDERS INDIAN AMLA

For hvem?
Hårolje for skadet, sprøtt og sensitivt hår.

Oil Wonders Indian Amla er en olje fra Matrix som vil fungere perfekt for hår som krever styrke og beskyttelse. Kombinasjonen av verdifulle ingredienser garanterer produktets allsidighet. Oil Wonders Indian Amla sikrer håret gjenoppbygging, gir mykhet og glans, men glatter også ut ved å forsegle et overdrevent reist skjellag. Dyp regenerering, forbedring av tilstanden, kompleks beskyttelse og kontroll av fuktighetsnivået er mulig takket være to nøkkelingredienser:

  • olivenolje (Olea Europaea Oil),
  • amlaekstrakt (Phyllanthus Emblica Fruit Extract).

OIL WONDERS AMAZONIAN MURUMURU

For hvem?
Hårolje for uregjerlig hår.

Det er trolig umulig å lage den perfekte håroljen for styling, men Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru er et av de mer universelle produktene. Den fungerer på alle hårtyper som har problemer med stylingen. Oljen gir fuktighet og glans på en flott måte, og gjør i tillegg børstingen enklere, fordi håret dekkes med et delikat, utglattende belegg. Utglattende Amazonian Murumuru Matrix Oil Wonders er en flott måte å oppnå rett og glatt hår i lang tid. Alt er på grunn av to nøkkelingredienser:

  • olivenolje (Olea Europaea Oil),
  • murumurusmør (Astrocaryum Murumuru Seed Butter).

OIL WONDERS SHARP CUT OIL

For hvem?
Hårolje for profesjonell klipp av alle hårtyper.

Oil Wonders Sharp Cut Oil er en nærende hårolje som gjør det lettere å få den perfekte frisyren. Matrix Cosmetics brukes ofte av frisører og hårstylister, og denne håroljen er et nikk til dem. Sharp Cut Oil er en tofaset, utglattende olje som hjelper med hårklippen. Ekstra egenskaper som næring, fuktighet og regenerering er et resultat av å ha beriket Matrix Oil Wonders Sharp Cut med naturlig olje:

  • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil).

SAMMENLIGNING – OIL WONDERS

Utenom det originale designet har også håroljene Matrix Oil Wonders en svært tilfredsstillende tekstur. Disse har ikke en typisk oljeformel som lett tynger ned håret. Oil Wonders er ganske rennende oljer, noe som bør regnes som en fordel. Det er mye lettere å spraye en slik olje i håret med en forstøver. Enkel påføring og mulighet til å bruke både i tørt og vått hår er unektelig styrken til Oil Wonders.

Matrix Oil Wonders har fargeløs formel med intens aroma. For eksempel lukter Oil Wonders Egyptian Hibiscus vakkert, delikat og svært blomster- og våraktig. Men den tofargede tofaseoljen Sharp Cut har en sterkt parfymert duft som bør assosieres med gode hårsalonger. Aromaen er definitivt noe som skiller alle oljene i denne serien fra hverandre.

Det må sies noe ekstra om oljeinnholdet. Dessverre skiller ikke noen av dem seg ut eller overrasker med et naturlig innhold. Matrix Oil Wonders inneholder bare én olje (i hvert tilfelle) som noen ganger er beriket med et gitt ekstrakt. Oil Wonders inneholder store mengder silikoner, alkoholer og konserveringsstoffer.