Schwarzkopf BC Bonacure – Oil Miracle Line

BC Bonacure Oil Miracle er en håroljeserie fra Schwarzkopf som nesten umiddelbart får en til å tenke på kraften til naturlige oljer. Dette er trolig fordi de lave flaskene laget av lett plast minner om oljedråper – er bredere på bunnen og smale på toppen. Flasken er svært komfortabel å holde. Dessverre er ingen av produktene i serien Schwarzkopf BC Oil Miracle utstyrt med en applikator, noe som kan gi deg ekstra vanskeligheter når du prøver å gå videre med påføringen.

Den tykke håroljen er ikke nødvendigvis lett å påføre gjennom det lille hullet på toppen.

schwarzkopf-bc-bonacure-seria-oil-miracle

OIL MIRACLE FINISHING TREATMENT

For hvem?
Hårolje for normalt og tykt hår.

Oil Miracle Finishing Treatment er en hårolje hvis hovedoppgave mest av alt er å ta vare på normalt og tykt hår. Den har en universell bruk – som fuktighetsgivende kosmetikk, for å forebygge at håret kruser seg, for beskyttelse mot høye temperaturer eller til og med for å gjøre håret vakrere. BC Oil Miracle Finishing Treatment gir håret sunn glans, silkemykhet og tydelig styrke, alt takket være kombinasjonen av to oljer:

  • solsikkeolje (Helianthus Annuus Seed Oil),
  • arganolje (Argania Spinosa Seed Oil).

OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TREATMENT

For hvem?
Hårolje for fint og normalt hår.

Hårpleie med BC Oil Miracle Light Finishing Treatment er en mer kompleks løsning. Mest av alt styrker den svakt hår og gir fuktighet selv til de dypeste hårstrukturene. Light Finishing Treatment fra BC Bonacure sikrer mykhet og glans uten å tynge ned håret. Fint hår får volum, uten å kruse seg. Videre gir også Oil Miracle Light Finishing Treatment beskyttelse under styling av fint hår, noe som er mulig takket være kombinasjonen av to oljer med flott absorberingsevne:

  • marulaolje (Sclerocarya Birrea Seed Oil),
  • solsikkeolje (Helianthus Annuus Seed Oil).

OIL MIRACLE ROSE OIL HAIR & SCALP TREATMENT

For hvem?
Hårolje for skadet hår og for hodebunnen.

Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment er den eneste oljen i denne serien som passer for både hår og hodebunn. Utenom dyp næring og regenerering gir også Schwarzkopf Miracle Rose Oil ro til hodebunnen og gjør håret vakrere. Hårstråene vil være mykere, mer glansfulle og sterkere. Disiplin til uregjerlig hår og forebyggelse av tørrhet er resultatet av kombinasjonen av rose- og fruktoljene i BC Bonacure Rose Oil:

  • villroseolje (Rosa Canina Fruit Oil),
  • roseolje (Rosa Damascena Flower Oil),
  • aprikoskjerneolje (Prunus Armeniaca Kernel Oil).

OIL MIRACLE BARBARY FIG OIL & KERATIN RESTORATIVE TREATMENT

For hvem?
Hårolje for svært tørt og sprøtt hår.

For grovt, tørt, skadet og viltert hår utviklet Schwarzkopf også Oil Miracle Barbary Fig Oil med keratin. Oljen forventes å pleie håret, gjøre børsting enklere, forhindre hårstrå på avveie og beskytte dem mot skadelige faktorer. Glans og styrke er resultat av reparasjonen av hårstrukturen. BC Oil Miracle Restorative Treatment består av to håroljer som trenger dypt inn i strukturen og komplementerer manglene der, men forsegler også et reist skjellag:

  • fikenkaktusolje (Opuntia Ficus-indica Seed Oil),
  • aprikoskjerneolje (Prunus Armeniaca Kernel Oil).

SAMMENLIGNING – OIL MIRACLE

BC Oil Miracle skiller seg mest fra hverandre når det gjelder konsistens og farge. Du kan velge blant ravfarget, gyllen, rosa eller lilla olje. Den tykkeste er BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment. Den lette versjonen er ikke så tykk, og den rosa oljen BC Miracle Rose Oil er svært rennende og har ikke oljeform. Fikenkaktusoljen fra Schwarzkopf er ganske tykk fordi den må passe perfekt til den skadede og grove strukturen til hår med høy porøsitet.

Duften til BC Oil Miracle er enda en forskjell. Den vakreste i hele serien er Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment, som virkelig har en vakker men skånsom rosearoma av friske blonster. Nesten like godt lukter fikenkaktusoljen. Oil Miracle Finishing Treatment for tykt hår og versjonen for fint hår har identisk lukt – svært søt, intens og kvalmende.

Håroljene fra Schwarzkopf, BC Bonacure Hairtherapy er produkter som passer for bruk i tørt og vått hår. Den rosa versjonen med roseolje kan også brukes til å oljebehandle hodebunnen. Alle er basert på to naturlige oljer som er matchet perfekt for problemet, og som er komplementert med noen lette silikoner og alkoholer i små mengder.