Nanoil for hår med lav, medium og høy porøsitet

Det eksklusive designet er noe som er ganske vanskelig å finne i mange produkter. Nanoil håroljer har alt som trengs for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Hver av de tre oljene har samme elegante flaske i svart farge med gylne aksenter og en kork laget av naturlig, mørkt tre.

Glassflasken er slank, solid og svært praktisk, mens den brede pumpen gjør det å bruke den til ren glede.

Men det ser ut til at utseendet ikke er det eneste som gjør at håroljen Nanoil skiller seg ut. Dette produktet har en unik formel som matcher forskjellige hårporøsiteter. De naturlige oljene som er utvalgt til innholdet er ikke tilfeldige, men responderer perfekt til hårets behov og krav. Derfor har Nanoil hårolje tre versjoner av oljen, og alle virker ikke bare på overflaten av håret, men også på innsiden og i hodebunnen.

NANOIL HÅROLJER

NANOIL FOR HÅR MED LAV PORØSITET

For hvem?
Håroljen for hår med lav porøsitet er beregnet på rett, fint hår som er vanskelig å style, som lett tynges ned og får fete røtter, og som krever konstant beskyttelse.

Nanoil for hår med lav porøsitet er en ideell blanding av ni naturlige oljer som er rike på mettede fettsyrer, hvis egenskaper er responsive for behovene til hår med et tett skjellag. Takket være disse og de ekstra ingrediensene (pantenol, baicapil, kerastim, vitamin A og E, UV-filter) kontrollerer Nanoil for hår med lav porøsitet prosessene i hodebunnen, regulerer pH-verdien, lindrer irritasjoner og styrker hårsekkene. Et bedre festet hår blir sterkere og faller ikke så lett ut. Talgkjertlene forhindres fra å produsere overdrevent mye talg, hodebunnen renses, håret har ikke fete røtter og takket være den lette teksturen til oljen, reiser røttene seg. Hårfrisyren får volum, håret blir lettere å style, og er definitivt bedre beskyttet. Alt dette er mulig takket være noen dråper Nanoil for hår med lav porøsitet, som er rik på:

 • sibirsk furuolje (Pinus Sibirica Nut Oil),
 • kokosolje(Cocos Nucifera Oil),
 • arganolje(Argania Spinosa Kernel Oil),
 • lakserolje (Ricinus Communis Seed Oil),
 • sheasmør(Butyrospermum Parkii Butter),
 • pasjonsfruktolje(Passiflora Edulis Seed Oil),
 • babassuolje (Orbignya Cohune Seed Oil),
 • monoiolje(Tiare Flower Extract + Cocos Nucifera Oil),
 • cupuacusmør(Theobroma Grandiflorum Seed Butter).

NANOIL FOR HÅR MED MEDIUM PORØSITET

For hvem?
Hårolje for hår med medium porøsitet, som er bølgete, svakt, tørt, skadet, uten beskyttelse, matt og som lett blir sprøtt og fliser seg.

Nanoil for hår med medium porøsitet er definitivt det mest populære produktet i serien, og kombinerer seks oljer samt ytterligere forbedrende ingredienser (kerastim, baicapil, silke, UV-filter, vitamin A og E). Denne håroljen gir hår med medium porøsitet kompleks beskyttelse mot uheldige fakturer. Formelen trenger lett inn til de indre hårstrukturene, men forandrer også hårets utseende på utsiden. Takket være Nanoil for hår med medium porøsitet vil dine hittil matte hårstrå få overdådig glans, bli mer elastiske og myke å ta på. Nanoil for hår med medium porøsitet påvirker også hodebunnens tilstand på en flott måte, så den lindrer irritasjoner, gir perfekt næring og styrke til hårsekkene. Effektiv næring og fuktighet gjør at håret vokser raskere, faller mindre ut, blir tydelig sunt og vakkert etter bare noen få gangers bruk av Nanoil for hår med medium porøsitet, hvor du finner følgende oljer:

 • macadamiaolje (Macadamia Ternifolia Oil),
 • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil),
 • marulaolje (Sclerocarya Birrea Seed Oil),
 • jojobaolje (Simmondsia Chinensis Seed Oil),
 • pasjonsfruktolje (Passiflora Edulis Seed Oil),
 • kokosolje (Cocos Nucifera Oil).

NANOIL FOR HÅR MED HØY PORØSITET

For hvem?
Håroljen er for hår med høy porøsitet, som er overdrevent tørt, skadet, sprøtt, med flisete tupper, som lett får flass, blir matt og faller mye ut.

Nanoil for hår med høy porøsitet er mer konsentrert enn noe annet produkt i denne serien. Den inneholder seks oljer med svært konsentrert innhold av dyrebar umettede fettsyrer, omega 3 og omega 6, som forbedres av ytterligere ingredienser (pantenol, lanolin, kerastim, silke, baicapil, UV-filter, keratin, vitamin E). Et slikt innhold sikrer intens og dyp regenerering til håret, reparerer den ytre keratinstrukturen i håret, og forsegler det ytre hårbelegget. Nanoil for hår med høy porøsitet fungerer også på sensitiv hodebunnshud, som den gir næring og fuktighet til, og lindrer irritasjoner. Som et resultat er håret mer vitalt, godt hydrert og elastisk, faller ikke ut overdrevent mye, har ikke fete røtter eller problemer med flass. Denne type kompleks beskyttelse, regenerering og forskjønnelse gis av en liten mengde Nanoil for hår med høy porøsitet, som inneholder:

 • mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis Oil),
 • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil),
 • nattlysolje (Oeonthera Biennis Seed Oil),
 • avokadoolje(Persea Gratissima Oil),
 • pasjonsfruktolje (Passiflora Edulis Seed Oil),
 • bomullsfrøolje (Gossypium Seed Oil).

SAMMENLIGNING – NANOIL HÅROLJER

Den tydeligste forskjellen mellom håroljene fra Nanoil er innholdet, som avgjør virkning og bruk. Hver av dem består av en spesifisert mengde naturlige oljer, som er effektive på grunn av riktig innhold av mettede eller umettede fettsyrer for den angitte hårtypen. Samtidig er det viktig at alle håroljene for forskjellige porøsiteter fra Nanoil har helt naturlig innhold, rikt på aktive stoffer av høy kvalitet. Ingen andre tilbyr tre produkter som er så perfekt utviklet for alle hårproblemer. Disse forskjellene i innhold og hva de er beregnet på er det som komplementerer alle Nanoil håroljer, og samtidig gjør at de skiller seg ut fra andre produkter, som bare fokuserer på et gitt problem. Dette er den eneste håroljekolleksjonen som konsentrerer seg om hårpleie som passer til den ytre hårstrukturen.

Dessuten har hele serien mange egenskaper som gjør at de har så mye til felles. Ikke bare den elegante flasken, men også det som er skjult på innsiden. Alle Nanoil håroljer, uansett type, har en lett og virkelig gledelig formel. Den absorberes raskt i hår og hodebunn uten å etterlate seg noe fettlag i håret, fordi oljene den inneholder har fettsyrer med perfekt størrelse på partiklene. Takket være dette matcher Nanoil håroljer det naturlige, beskyttende hydro-lipidlaget i hår og hodebunn. Men den lette formelen er noe som er verdt å legge vekt på i Nanoil håroljer, fordi dette er det som faktisk gir allsidigheten i påføringen. Nanoil håroljer kan brukes i tørt eller vått hår, over natten eller om dagen, i en liten mengde før eller etter styling, men også som en intensiv behandling eller tillegg til andre produkter. Et av de tre produktene er nok til å erstatte alle andre hårpleieprodukter.