Redken – Diamond Oil Line

Diamond Oil er en håroljeserie utgitt av Redken. Disse fremstår som svært luksuriøse på grunn av de klumpete og tunge glassflaskene. Pakkene har uvanlig, noe lubben fasong. Den irregulære overflaten skal minne om en diamant, som nevnes i navnet. Diamond Redken-oljene har et karakteristisk utseende, til tross for at de har forskjellige farger (gull, svart og rosa). De er komfortable å holde i hånden, men kan samtidig lett skli ut.

Påføringen er enkel takket være den praktiske pipetten eller pumpen (for den rosa Redken Diamond Oil).

redken-diamond-oil-seria

DIAMOND OIL SHATTERPROOF SHINE

For hvem?
Hårolje for middels skadet hår som er i ferd med å bli verre.

Redken Diamond Oil i grunnversjonen er beregnet på grunnleggende hårpleie for skadet hår. Oljen regenererer og forbedrer reparasjonsprosessene etter å ha trengt gjennom hårstrukturen. Diamond Oil Shatterproof Shine gir næring, gjenoppbygger og styrker håret. Den forsegler strukturen som gir sunn glans, forhindrer at håret kruser seg og beskytter mot skade, som under styling. Redken Diamond Oils forsegling av overdrevent reiste skjellag er mulig takket være tre naturlige oljer:

  • solsikkeolje (Helianthus Annuus Seed Oil),
  • korianderolje (Coriandrum Sativum Seed Oil),
  • aprikoskjerneolje (Prunus Armeniaca Kernel Oil).

DIAMOND OIL SHATTERPROOF SHINE INTENSE

For hvem?
Hårolje for matt, grovt og svært skadet hår.

Versjonen med mer intens virkning på håret er Redken Diamond Oil INtense. Dette er et produkt som også har nærende og regenererende egenskaper. På en perfekt måte trenger den inn i selv de dypeste hårstrukturen for å styrke hårets skjellrustning og forbedre tilstanden til selv det mest skadede håret. Diamond Oil Shatterproof Shine Intense gjør at håret får en tredimensjonal glans, beskyttes mot skade, ikke kruser seg og gjenoppbygges med sunnhet. Slike egenskaper hos Redken Shatterproof Shine Intense ble sikret ved å berike innholdet med et større antall oljer:

  • solsikkeolje (Helianthus Annuus Seed Oil),
  • olivenolje (Olea Europaea Oil),
  • jojobaolje (Simmondsia Chinensis Oil),
  • kokosolje (Cocos Nucifera Oil),
  • camelinaolje (Camelina Sativa Seed Oil),
  • korianderolje (Coriandrum Sativum Seed Oil),
  • aprikoskjerneolje (Prunus Armeniaca Kernel Oil).

DIAMOND OIL STYLE ENHANCING OIL

For hvem?
Hårolje for alle hårtyper, før tørking.

Den rosa oljen i Diamond Oil Line er faktisk et beskyttende serum for håret, som tilfeldigvis har oljekonsistens. Redken Glow Dry Style Enhancing Oil brukes før varmestyling. Den gir håret glatthet, glans og gjør det lettere å arbeide med. Vennlige silikoner og alkoholer mykgjør hårstråene og gir dem glans. Diamond Oil Glow Dry Style Enhancing Oil forkorter tørketiden. Enkel styling er ikke bare takket være naturlige oljer, slik som resten av produktene i Diamond Oil Line. Produktet inneholder ingen olje i det hele tatt!

SAMMENLIGNING – DIAMOND OIL

Forskjellene mellom de ulike oljene i Redken Diamond Oil Line avhenger av hvilke oljer vi sammenligner. De minste forskjellene finner vi mellom Shatterproof Shine og Shatterproof Shine Intense – begge oljer er beregnet på pleie av skadet hår, men den ene inneholder flere naturlige oljer og har mer intens virkning.

Imidlertid har Diamond Oil Glow Dry en helt annen hensikt og annet innhold, som er basert på silikoner og alkoholer uten noen oljer. Til tross for at den tilhører kosmetikkserien Diamond Oil, er formelen, konsistensen og duften helt forskjellig. Den brukes også forskjellig – ikke til hårpleie, men som et stylingprodukt.

Generelt ligner de to hovedproduktene Redken Diamond Oil på hverandre når det gjelder konsistens. Disse er fargeløse håroljer som doseres ut med en pipett av høy kvalitet. Dispenseren er ustandardisert, siden den er utstyrt med en knapp som gjør påføring av håroljer lettere. Produktets duft er ikke parfyrmert, ikke særlig god og noe forskjellig i hver versjon av Diamond Oil.