L’Oréal Professionnel – Mythic Oil Line

Håroljene i Mythic Oil Line har designet til svært eksklusive kosmetikkprodukter. En hvit eske med marokkanske mønstre i metalliske farger trekker alles oppmerksomhet. Utenom det faktum at de ser flott ut på baderomshyllen, er disse også svært ergonomiske. Den lange flasken laget av solid glass er smalnet inn det stedet hvor du vanligvis holder flasken. Dermed sklir ikke flasken ut av hånden, selv om glasset kan brekke.

Påføringen er lettere takket være den praktiske pumpen eller forstøveren (i tilfelle Shimmering Oil).

loreal-professionnel-seria-mythic-oil

MYTHIC OIL NOURISHING OIL

For hvem?
Hårolje for alle hårtyper.

Nourishing Mythic Oil er et produkt med dyp og kompleks virkning. Den gir håret essensielle nærende ingredienser, som påvirker sunnheten og utseendet. Den unike Mythic Oil Nourishing Oil disiplinerer og fremhever lokkene. Den absorberes nesten umiddelbart, forbedrer hårets tilstand tydelig, og gjør indirekte styling lettere. Kontroll av fuktighetsnivå, beskyttelse mot skadelige faktorer og hårpleie på høyeste nivå er effekten av de verdifulle ingrediensene som finnes i L’Oreal Nourishing Oil:

  • avokadoolje(Persea Gratissima Oil),
  • duefrøolje(Vitis Vinifera Oil).

MYTHIC OIL RICH OIL

For hvem?
Hårolje for uregjerlig, stivt, krusete hår som er vanskelig å style.

Den spesielle formelen til Mythic Controlling Oil ble utviklet for å disiplinere uregjerlig hår, men mest av alt for å pleie håret. Kun når håret får tilbake vitaliteten og sunnheten sin øker den glansen og mykheten. Hvis den brukes i fuktig hår hjelper den med styling etter hårvask, og i tørt hår brukes den for å sette hårfrisyren. Mythic Rich Oil gjør børsting lettere, forhindrer floker og glatter ut perfekt. Hårbeskyttelse, regenerering, pleie og antioksidantene i L’Oreal Mythic Oil Controlling Oil gis av to essensielle oljer med rikt innhold:

  • arganolje (Argania Spinosa Kernel Oil),
  • riskliolje (Oryza Sativa Bran Oil).

MYTHIC OIL COLOUR GLOW OIL

For hvem?
Hårolje for farget og bleket hår.

Den multitaskende håroljen L’Oreal Mythic Radiance Oil sikrer fuktighet i dybden til hår hvis mangel er hovedårsaken til mattheten og grovheten til farget hår. For hår svekket med fargebehandlinger ble Mythic Oil Colour Glow Oil laget, og dennes oppgave er å beskytte fargen mot å vaskes ut, og å styrke den. Oljen øker glansen og gir glansfulle highlights. Silkemyhet, vakker farge og enkel børsting er resultatene av å blande fire naturlige håroljer:

  • avokadoolje (Persea Gratissima Oil),
  • druefrøolje (Vitis Vinifera Oil),
  • tranebærfrøolje (Vaccinium Macrocarpon Seed Oil),
  • linfrøolje (Linseed Oil).

MYTHIC OIL SHIMMERING OIL

For hvem?
Hårolje for alle hårtyper for å fremheve håret.

Mythic Oil Shimmering Oil er et produkt som er beregnet ikke bare på håret, men også på kroppen. Den har noen små nærende og fuktighetsgivende egenskaper, fordi virkningen er basert mer på å forbedre utseendet til håret. Mythic Shimmering Oil skaper en skimrende effekt i håret, og dekker det med silkeglans. Når den sprayes i hårtuppene fremhever den dem, og hvis brukt i hele hårlengden sikrer den et lysspill som gir hårfrisyren et tredimensjonalt utseende. Formelen hvor de skimrende partiklene flyter er selvsagt basert på vegetabilske oljer:

  • sesamolje (Sesamum Indicum Oil),
  • mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis Oils).

SAMMENLIGNING – MYTHIC OIL

Håroljene i Mythic Oil Line er de mest forskjellige når det gjelder innhold og egenskaper, noe som ble presentert på en flott måte ovenfor. De karakteristiske egenskapene til alle oljene i denne serien er det ikke helt naturlige innholdet. I de fleste tilfeller er det for to naturlige oljer flere andre ingredienser, blant mange andre silikoner, alkoholer og parfyme som kunne vært unngått.

Dette med duften er interessant. Alle oljene (Nourishing Oil, Rich Oil og Colour Glow Oil) har identisk aroma. Duften er parfymeaktig, svært intens og minner om hårstylingprodukter. Utenom den siste (Shimmering Oil), som lukter mye bedre, mindre intenst og skånsomt. Duften til denne oljen er mer blomsteraktig.

Konsistensen til håroljene L’Oreal Mythic Oil er ganske rennende. De kan lett doseres med pumpen og absorberes perfekt i håret. Her er igjen formelen til Shimmering Mythic Oil forskjellig; denne er mye mer rennende og påføres med spray. Det har trolig sammenheng med at den også er beregnet på kroppen.